KÖSZÖNTŐ

Kedves diákok, kollégák, szülők és minden kedves diáksport iránt érdeklődő!
A 2019/2020-es tanév alkalmából a Fejér Megyei Diáksport Egyesület nevében köszöntök mindenkit!

Köszönetemet szeretném kifejezni minden intézményfenntartónak, minden intézményvezetőnek, hogy támogatják munkánkat. Biztosítják Fejér megye tanulói számára a Diákolimpiai versenyeken való részvételt. Hozzájárultak ahhoz a 2018/2019-es tanévet eredményesen zártuk.

Köszönöm mindenkinek az előző tanévben, a diáksportban és a diáksportért elvégzett áldozatos és eredményes munkát.

Köszönöm a szülőknek, hogy támogatják gyermekeiket a rendszeres sportolásban. Köszönöm a testnevelő tanároknak és az edző kollégáknak azt az áldozatos munkát, amivel tanulóinkat segítették a versenyekre való felkészülésben.

Köszönet mindazoknak, akik a versenyeket szervezték, lebonyolították és lehetőségük szerint, mindezekhez a legjobb körülményeket biztosították. Köszönöm az Országos Szövetség és a Sportági Szövetségek segítőkész, támogató munkáját.

Külön köszönöm a segítséget a Jó tanuló - Jó sportoló díjak anyagi támogatásához, a rendezvény lebonyolításához.

A 2019/2020-as tanév versenykiírásairól, eredményekről és egyéb rendezvényekről továbbra is honlapunkon tájékozódhatnak.

A versenyeken részt vevő több ezer diáknak izgalmakban és sikerekben bővelkedő, de mindenekelőtt élményekben gazdag tanévet kívánok. Részesüljetek a sport nem csak éremmel kifejezhető sikereinek az élményében!

A szülőknek, pedagógusoknak munkájukhoz pedig sok kitartást és erőt, amellyel hozzájárulnak, hogy gyermekeink egészséges és sikeres felnőtté váljanak.

Tisztelettel kérem Fejér megye vezetőit és minden polgárát, segítsen minket abban, hogy a tanév végén elmondhassuk: "Megyénk a sportoló diákok otthona."

Az új tanévre mindenkinek sikeres, eredményes munkát kívánok.
Gachovetz Tibor
Fejér Megyei Diáksport Egyesület
elnök

vissza